Författarsida

I september 2020 debuterar jag som deckarförfattare med Oskuld och oleanderSouthside Stories förlag. Förutom som fysisk bok finns den som E-bok och ljudbok inläst av fantastiska Rachel Mohlin. Jag kommer gärna ut och pratar om boken i olika sammanhang, kontakta mig bara. För recensionsexemplar kontakta förlaget.

Gå gärna in och gilla och följ min författarsida på Facebook: Kerstin Bergman Deckarförfattare, där får du veta allt om hur det går för boken och mig som författare.

Iris Bure återhämtar sig som bäst från ett stort svek när dödsbudet kommer: Faster Irma har gått bort. Efter sig lämnar hon Iris barndomshem, huset på Ekerö. Med några semesterveckor till godo erbjuder sig Iris att röja upp och återvänder till platsen där hon växte upp. Men det som börjar som en enkel flyttstädning får snart mörkare karaktär. Vem var egentligen hennes faster? Vilka hemligheter bar hon på? Rum för rum, låda för låda, kartong för kartong gräver sig Iris in i historien. Oförklarliga minnen från barndomen kommer upp till ytan och när forne bästisen Jonas åter kommer in i hennes liv får jakten på sanningen fastare form. Vad hände egentligen med lekkamraten Nina som försvann? Med grannens svarta labrador som kom på avvägar strax därpå? Vem gräver i trädgården på nätterna? Och vill någon över huvud taget att sanningen kommer fram?  

Kerstin Bergman debuterar med en synnerligen personlig och tänkvärd återvändardeckare. Med ett osvikligt öga för relationer, trädgårds- och inredningsdetaljer och lågmält bitsk humor har hon skapat en oslagbar bladnjutare.

Share