Veckans framträdanden

Denna vecka har jag tre framträdanden att se fram emot. Först i morgon tisdag avslutas den deckarsatsning Lunds stadsbibliotek har haft nu i april med att jag ska samtala med Kristina Appelqvist om hennes författarskap. Det ska bli spännande att höra hur hon tänker kring sitt skrivande och kring deckargenren. Lunds stadsbibliotek, alltså, tisdagen den 21 april 18.00.

CIMG3756

På torsdag (23 april) bär det av till Svalöv för att fira Världsbokdagen. 18.00 på Svalövs bibliotek kommer jag att föreläsa om “Nordiska deckare: Från pusseldeckare till seriemördarthrillers”. Lokaltidningen Landskrona & Svalöv har inför evenemanget publicerat en intervju med mig, den kan ni läsa här.

Förstoringsglas_med_blod

Och så till sist ska jag bege mig till Kungsbacka på söndag (26 april). Klockan 13.00 på Kulturhuset Fyren ska jag återigen träffa Christoffer Carlsson och vi ska tala om hans författarskap, något som ska bli en kul avslutning på jobbveckan. Och där blir det lite tips på bra deckare också. Jag hoppas vi ses någonstans i veckan!

CIMG3155

Share