Min egen debutdeckare!

Idag debuterar jag själv som deckarförfattare med boken Oskuld och oleander. Ni hittar den på alla ställen där böcker säljs, och den finns även tillgänglig som ljudbok (inläst av fantastiska Rachel Mohlin) och E-bok, bland annat via Storytel och liknande streamingtjänster. Vill ni veta mer om boken och hur det går för den, följ gärna min författarsida på Facebook: Kerstin Bergman Deckarförfattare.

Här är baksidestexten för att få ett hum om vilken typ av deckare det rör sig om: “Iris Bure återhämtar sig som bäst från ett stort svek när dödsbudet kommer: Faster Irma har gått bort. Efter sig lämnar hon Iris barndomshem, huset på Ekerö. Med några semesterveckor till godo erbjuder sig Iris att röja upp och återvänder till platsen där hon växte upp. Men det som börjar som en enkel flyttstädning får snart mörkare karaktär. Vem var egentligen hennes faster? Vilka hemligheter bar hon på? Rum för rum, låda för låda, kartong för kartong gräver sig Iris in i historien. Oförklarliga minnen från barndomen kommer upp till ytan och när forne bästisen Jonas åter kommer in i hennes liv får jakten på sanningen fastare form. Vad hände egentligen med lekkamraten Nina som försvann? Med grannens svarta labrador som kom på avvägar strax därpå? Vem gräver i trädgården på nätterna? Och vill någon över huvud taget att sanningen kommer fram?”

“Kerstin Bergman debuterar med en synnerligen personlig och tänkvärd återvändardeckare. Med ett osvikligt öga för relationer, trädgårds- och inredningsdetaljer och lågmält bitsk humor har hon skapat en oslagbar bladnjutare.”

Share