CrimeGarden – nu också med trädgård!

Dags för en förändring i trädgården? Som många av er redan förstått, är mitt stora intresse vid sidan om deckarna trädgård. Sedan i somras har jag också i CrimeGardens regi börjat åta mig trädgårdsjobb i Lund med omnejd. Så funderar du eller någon i din bekantskapskrets på att göra om i trädgården eller kanske bara få den uppsnyggad inför vårens student- eller konfirmationsfest, kontakta gärna mig. Jag erbjuder självklart RUT-avdrag, fina referenser finns – och ett och annat deckartips följer med på köpet!

 Nyanlagd rabatt i en av mina uppdragsgivares trädgård utgör ett fint blickfång sett från gatan.

Nu är det bra tid att boka in ett möte för att börja planera inför nästa års större trädgårdsprojekt, men det går fortfarande också att få hjälp med punktinsatser som den där tråkiga och igenväxta rabatten som behöver göras om, klippning av buskar och fruktträd – eller varför inte plantering av vårlökar.

När jag planerar och gör om i trädgården är min filosofi att utgå från de funktioner man vill ha – kanske insynsskydd här, doftande blommor vid sittplatsen där, kryddor som är lättåtkomliga från köket, eller något som döljer de fula soptunnorna, lättskötta rabatter – eller vad man nu önskar sig. Och att sedan i största möjliga mån utnyttja befintliga växter och annat material som redan finns i trädgården och komplettera detta med nya växter som lyfter det hela och får trädgården att blomma under hela säsongen med allt från vårlökar till höstfärger.

Så funderar du på en förändring i trädgården, hör av dig så kan vi ses och titta på din trädgård och se om det är något jag kan hjälpa till med! Mina kontaktuppgifter hittar du i menyn överst på sidan.

Share