Gott nytt år med CrimeGarden!

Den 1 november har jag varit egenföretagare och drivit CrimeGarden i ett åt (websidan startade jag lite tidigare än företaget). Det har varit ett fantastiskt roligt år som inneburit massor av jobb och spännande möten med nya människor. Efter att ha varit på universitetet i så många år är det en ny upplevelse att hela tiden få direkt feedback på det jag gör, och det gör att jag känner att jag också växt och utvecklats väldigt mycket under det gångna året.

CIMG4639

Dagens utsikt från mitt arbetsrum.

Jag är också väldigt tacksam för att ni är så många som hittat hit och till min Facebooksida och läser mina recensioner och blogginlägg, det känns som ett bra betyg. Ekonomiskt har det varit ett ganska knapert år, det tar tid att bygga upp en ny verksamhet, men jag kan också se att jag hela tiden får fler och fler jobb och det känns positivt inför framtiden. Fortfarande behöver jag dock få in ännu mer jobb, så tipsa gärna era lokala bibliotek och litteratur/kulturfestivaler om att jag finns och att jag gärna kommer ut och pratar om deckare, håller författarsamtal eller åtar mig moderatorsuppdrag.

Och så vill jag önska er allihop ett härligt nytt deckarår med CrimeGarden! För mig börjar det nya året bra, november är en av de bästa jobbmånaderna. Närmast är det dags för Svenska deckarfestivalen i Sundsvall och dessutom kommer jag den kommande månaden att prata om deckare i Stockholm, Kävlinge, Eslöv, Landskrona, Kalmar, Hultsfred, Markaryd, Eskilstuna, Kristianstad, Osby, Ljubljana och Växjö. Hoppas vi ses i något deckarsammanhang i under november!

PS. Det här är för övrigt den 160:e bloggposten sedan jag startade CrimeGarden-bloggen förra året.

Share